17.9 C
Lloret de Mar

Lloret acollirà el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu a la tardor

Serà el 25 i 26 de novembre, al Palau de Congressos Olympic, i comptarà amb 500 professionals i experts del sector.

Una competició de natació adaptada a la Piscina de Lloret, feta el mes de juny (Ajuntament de Lloret de Mar).
Una competició de natació adaptada a la Piscina de Lloret, feta el mes de juny (Ajuntament de Lloret de Mar).

Darreres Notícies

Lloret de Mar acollirà el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu aquesta tardor. Serà el 25 i 26 de novembre, al Palau de Congressos Olympic, i comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional. Es preveu l’assistència de mig miler de professionals i experts del sector.

Al llarg de dos dies, Lloret es convertirà en un punt de debat i reflexió sobre l’esport, amb un programa complet de conferències, tallers i taules rodones. Es parlarà dels reptes que ha imposat la Covid-19 al sector, però també s’abordaran les tendències en l’esport i l’activitat física, la innovació en el desenvolupament del turisme esportiu o l’assistència en massa a esdeveniments.

L’organització va a càrrec de la Agència Catalana de Turisme i l’Organització Mundial de Turisme.

Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, argumenta que han triat Lloret com seu perquè “a més d’estar certificada en uns quants esports, ha fet un esforç en projectar-se com a seu de competicions i té la infraestructura per acollir el congrés”.

“La voluntat de lloret és seguir treballant cap els mercats emissors de turisme esportiu a través de l’especialització”

Patrick Torrent (Agència Catalana Turisme)

El congrés se celebrarà en format híbrid, i s’hi podrà assistir tant de manera presencial com virtual. L’objectiu és reforçar la relació entre el turisme esportiu i el desenvolupament sostenible i inclusiu, la diversificació, la diferenciació i la desestacionalització. La preinscripció a aquest esdeveniment ja està disponible al web WorldSportsTourismCongress.org.

Lloret de Mar és “Destinació de Turisme Esportiu” certificada des del 2006 per l’Agència Catalana de Turisme, en les disciplines de futbol, atletisme, natació, esports col·lectius, triatló i ciclisme. El municipi rep anul·lament més de 60.000 esportistes i acompanyants. L’any 2019 va acollir 446 esdeveniments i competicions esportives, tant nacionals com internacionals.

spot_img

El + Vist