7 C
Lloret de Mar

Lloret acollirà la categoria sub15 de l’Eurockey Cup, del 13 al 16 d’octubre

Hi haurà un total de 48 equips, de set països diferents, en un torneig d’hoquei base que comptarà amb el Club Hoquei Lloret.

Eurockey Cup 2021 (Fernando Muñoz)
Eurockey Cup 2021 (Fernando Muñoz)

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu de l’Eurockey Cup, en categoria sub15, del 13 al 16 d’octubre. Es tracta d’una cita que també es durà a terme el cap de setmana anterior, del 6 al 9 d’octubre, a Blanes, amb la categoria sub17.

Hi haurà un total de 48 equips, de set països diferents, en un torneig d’hoquei base que comptarà amb el Club Hoquei Lloret, que competirà en la categoria sub15, amb un equip format per nois i noies. L’entitat lloretenca ha estat enquadrada en el Grup A, i jugarà en la fase de grups contra l’equip portuguès del Porto, els italians del Forte dei Marmi, i els francesos de l’Aix Le Bains.

Eurockey Cup 2021 (Morrison)
Eurockey Cup 2021 (Morrison)

El president del Club Hoquei Lloret, Josua Pérez, destaca que l’objectiu principal és gaudir de l’experiència davant d’equips contra els que no poden jugar habitualment i que són de molt bon nivell.

“Són molt bons equips, intentarem fer-ho bé, però sobretot gaudir de l’experiència, molt per sobre dels resultats que es puguin donar en els partits”

Josua Pérez

Josua Pérez assenyala que és molt positiu que aquesta competició es pugui disputar a Lloret de Mar.

“Haver passat a ser subseu de la categoria sub17 i seu de la sub15 és una bona aposta de l’Ajuntament”

Josua Pérez

L’Eurockey Cup començarà amb la categoria sub17, del 6 al 9 d’octubre, a Blanes. Després, del 13 al 16 d’octubre, Lloret serà la seu de la categoria sub15, amb el Club Hoquei Lloret.

spot_img

El + Vist