23.6 C
Lloret de Mar

Lloret acollirà al maig, per primera vegada, un taller d’sketching

Es tracta d'una tècnica de dibuix que consisteix en fer esbossos ràpids a l'aire lliure. Les inscripcions s'han de fer a l'OIAC i les classes seran cada dijous de maig.

Un dibuix d'sketching
Un dibuix d'sketching

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per al taller d’sketching, que es farà per primer cop a Lloret aquest mes de maig. El formador serà Lluís Bruguera, que ha explicat que aquesta tècnica consisteix en l’esbós ràpid a l’aire lliure, amb material que es pugui transportar fàcilment, com ara llapis de colors, retoladors o aquarel·les.

Bruguera ha matisat que el taller s’adreça a tothom que tingui un mínim talent per al dibuix. S’allarga deu hores, repartides en els quatre dijous del mes de maig. Les sessions es duran a terme al centre cívic del Rieral i es complementaran amb sortides als jardins de Santa Clotilde, a l’ermita de Santa Cristina, al pati de Ses Escoues i als voltants de la parròquia de Sant Romà.

El curs, que comença la setmana vinent i hi ha places limitades, costa 18’5 euros. Hi ha descompte per a joves i jubilats. Les inscripcions s’han de formalitzar a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà).

spot_img

El + Vist