22.4 C
Lloret de Mar
Torneig de petanca, avui, al passeig Verdaguer

Lloret acollirà prop de 1.400 esportistes veterans de petanca al llarg de tres setmanes

Arribats especialment de França i Bèlgica, vénen cada any a jugar a aquest esport i a fer turisme.

Torneig de petanca, avui, al passeig Verdaguer

Darreres Notícies

Aquesta setmana han arribat a Lloret els primers jugadors veterans de petanca. Fins a principis de maig, repartits en tres torns, passaran uns dies a la destinació fins a prop de 1.400 practicants d’aquest esport. Arribats especialment de França i Bèlgica, vénen cada any a jugar a la petanca i a fer turisme.

Tal i com destaca el regidor Joan Bernat, tots els partits es concentren en un lloc privilegiat: al passeig Verdaguer, convertit en un seguit de camps de petanca.

Seguim parlant d’esdeveniments esportius, ja que des de Globasket, el seu organitzador va anunciar un seguit de novetats per al 2018: desdoblar el torneig de bàsquet en dues setmanes i en concentrar tots els partits a Lloret. Des de l’Ajuntament, el regidor respon que “no serà fàcil, però no diem que no, sinó que intentarem fer-ho possible, perquè és un esdeveniment estratègic que ens interessa, com els altres“.

Joan Bernat s’ha compromès a estudiar la proposta de Globasket i no descarta ubicar temporalment pistes de bàsquet en altres equipaments per poder fer possible el torneig al 2018. El regidor afegeix que una de les voluntats és “créixer en turisme esportiu més enllà de la Setmana Santa” quan es concentren molts esdeveniments competitius i estades.

spot_img

El + Vist