Dijous, 21 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Mossèn Josep Maria Castellà

Lloret acomiada mossèn Josep Maria Castellà amb una missa especial

"En aquests deu anys he intentat posar-me a l'abast de la gent", resumeix.

Mossèn Josep Maria Castellà

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Lloret de Mar s’acomiada de mossèn Josep Maria Castellà. Se li ha preparat un acte especial aquest dissabte, en una de les seves dues últimes misses com a capellà de la vila. Serà a partir de les 20 hores, a la parròquia. Hi haurà una missa cantada a càrrec del cor parroquial i, a més, s’entregarà un gran ram de flors al capellà. La nit acabarà amb un sopar a l’Erol, amb diferents àpats que portaran els assistents al comiat.

Tot plegat, es tracta de la recta final de la trajectòria de Josep Maria Castellà com a mossèn de Lloret. L’última missa serà aquest diumenge, a la festa de Les Alegries, per posar el punt final a 10 anys al capdavant de la parròquia. El mateix Castellà considera que ha estat el temps suficient per a dur a terme el projecte que va iniciar ara fa una dècada. “No vull estar més de deu anys en un lloc, hi ha temps de fer la feina” i destaca que “he complert una etapa i deixo el relleu a un altre més jove, amb nous reptes que puguin accelerar la vida de la parròquia de Lloret”.

El relleu l’agafarà Martirià Brugada, al qual Josep Maria Castellà el qualifica d’espontani i amb moltes capacitats organitzatives. És llicenciat en estudis d’art i un expert en la vida dels Sants.

Pel que fa als 10 anys de Castellà a Lloret, el mossèn vol que se’l recordi per haver estat al costat de les persones, més enllà dels projectes que hagi pogut realitzar. “En aquests deu anys he intentat posar-me a l’abast de la gent”, resumeix.

La nova etapa de Josep Maria Castellà serà al municipi d’Anglès. També tindrà al seu càrrec les parròquies de Bonmatí, Constantins, Sant Julià de Llor i Sant Martí Sapresa.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".