10.5 C
Lloret de Mar
Moment de la primera sessió de formació

Lloret acull aquest dimecres la segona sessió de Tipi per a alumnes

És una tècnica que identifica i regula les pors fins a l'alliberament emocional.

Moment de la primera sessió de formació

Darreres Notícies

Aquest dimecres, arriba a Lloret de Mar la segona sessió de formació per a joves a través del Tipi, una tècnica que identifica les pors que ens bloquegen –sovint de manera inconscient- i les regula fins que sentim un alliberament emocional.

El passat mes d’abril es va dur a terme la primera jornada, en la qual es van donar les pautes per a l’ús del Tipi. En aquest segona trobada, l’objectiu és intercanviar experiències. Una i altra, adreçades a alumnes, es fan al Puntet.

Una de les participants és la Cristina Carbonell, que explica que “ens van demanar patir una situació d’estrès i que féssim el tipi, que és deixar que el teu cos actuï i quedar-te tranquil”. Una altra participant és la Mireia Ramon, que assenyala que “sóc ballarina i tenia una actuació, estava molt nerviosa, se’m va oblidar el ball però com que vaig decidir fer-me un tipi vaig tornar a estar connectada i sense nervis”.

La formació va a càrrec de la professora Pilar Morcillo. Avança que, a la sessió, “cadascú aportarà la seva experiència, d’èxit o dificultat, i contrastarem experiències, per donar pautes o obtenir els resultats desitjats”.

El Tipi té per objectiu aprendre a alliberar-se de les situacions negatives com els bloquejos en exàmens, problemes amb les relacions personals o la por a parlar en públic. Però és un mètode, ràpid i senzill, que va més enllà de l’àmbit escolar. També pot ajudar persones que pateixen angoixa, depressió, por, fòbies o estrès. Situacions que podem arribar a normalitzar però que requereixen un alliberament emocional molt necessari.

Per això, més enllà de la sessió de demà a la tarda, a les 17:30 h, s’ha n’han previst més després de l’estiu. Estaran obertes a tot tipus de participants, no només a estudiants.

spot_img

El + Vist