8.2 C
Blanes
Fabian Mohedano

Lloret acull dilluns la xerrada sobre la reforma horària de la Generalitat

Anirà a càrrec del diputat de Junts pel Sí Fabian Mohedano, un dels impulsors de la iniciativa. I es complementarà amb un taller el 3 de novembre.

Fabian Mohedano

Darreres Notícies

El diputat de Junts pel Sí Fabian Mohedano vindrà dilluns a Lloret per defensar la reforma horària. Ho farà en el marc d’una campanya que s’organitza des de la Generalitat per presentar el projecte que es vol desenvolupar al llarg del 2017 i recollir els suggeriments i opinions dels veïns de diferents zones. Per això la xerrada de dilluns es complementarà amb un taller dijous 3 de novembre.

De les comarques gironines, l’acció només es farà a Girona capital i a Lloret. Mohedano ha argumentat que han escollit el nostre municipi per la vessant turística. En aquest sentit, creu que les destinacions turístiques tenen unes característiques concretes, però assenyala que “no pot ser que els ciutadans visquin amb els horaris dels turistes”. I ha afegit que això és possible perquè ja es fa en altres destinacions amb molt de pes arreu del món, com els Nova York o Berlín.

De fet, Fabian Mohedano creu que a l’Estat espanyol en els últims 50 anys s’ha empitjorat molt en el tema dels horaris i es va una mitjana de dues hores més tard que a la resta de països. Això, assegura, té efectes molt perjudicials per a la salut. En aquest sentit, cal fer molta feina de conscienciació i de canvi d’horaris en àmbits com la feina, les escoles o la televisió. Això no vol dir, matisa, que s’hagi de canviar tota l’oferta del que s’ofereix al turisme.

La reforma horària es vol impulsar a Catalunya a partir de l’any que ve i compta amb el suport de tots els grups del Parlament. Ho explicarà Fabian Mohedano en una xerrada dilluns aquí Lloret. Serà a les sis de la tarda al centre cívic del Rieral. I el taller participatiu es farà dijous 3 de novembre, a dos quarts de cinc de la tarda al mateix lloc.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist