17.2 C
Lloret de Mar
Un nedador amb discapacitat intel·lectual

Lloret acull el 28è Campionat Territorial de Natació Adaptada de Girona, amb ACELL i Special Olympics

El torneig es farà aquest dijous al matí, d'11 a 14 hores, i compta amb un grup de voluntaris del col·legi Immaculada Concepció i de l'institut Rocagrossa.

Un nedador amb discapacitat intel·lectual

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu, aquest dijous, de la 28a edició del Campionat Territorial de Natació Adaptada de Girona. L’organitzen ACELL, que és la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual, i l’organització Special Olympics.

La competició consta de diferents proves i distàncies amb estils de natació com crol, braça, esquena i papallona. Hi haurà uns 200 participants i hi ha cinc categories, segons les edats, dels 8 anys a més de 30, i, a més, hi ha relleus i proves adaptades que consistiran en caminar a l’aigua o flotar. I és que Lluís Gratacós, responsable d’ACELL a la federació territorial de Girona, explica que l’objectiu és que tothom pugui participar-hi, sense cap tipus de limitació.

El que sí que tenen en compte és el nivell de cada participant per poder aglutinar els esportistes per nivells, de manera que les proves siguin el més igualades i motivadores possible.

Des de l’ACELL s’organitzen proves esportives cada mes de totes les disciplines, perquè el més important és fomentar que les persones amb discapacitat facin activitats diverses i puguin sortir de la rutina del seu dia a dia.

Aquest dijous és el torn del Campionat Territorial de Natació Adaptada de Girona que es farà a la piscina municipal de Lloret. Els organitzadors pateixen per la logística perquè és el primer cop que venen a la piscina, però el director de l’equipament, Ricard Salinas, els tranquil·litza i assegura que tot anirà bé.

El torneig es farà aquest dijous al matí, d’11 a 14 hores, i compta amb un grup de voluntaris del col·legi Immaculada Concepció i de l’institut Rocagrossa.

spot_img

El + Vist