7 C
Lloret de Mar

Lloret acull la projecció de ‘Carmen y Lola’, una història d’amor trencadora entre dues dones gitanes

La sessió l'organitzen conjuntament el cineclub Adler i l'associació de dones l'Aurora.

La presentació de la pel·lícula, amb les dues protagonistes
La presentació de la pel·lícula, amb les dues protagonistes

Darreres Notícies

La pel·lícula ‘Carmen y Lola’ –una història d’amor entre dues gitanes que ha rebut 8 nominacions als premis Goya- es projecta aquesta nit a Lloret de Mar, en què obre el cicle ‘Cinema i dona‘. Un cicle que organitzen conjuntament el Cineclub Adler i l’associació de dones l’Aurora.

Aquest film, presentat a Canes i guardonat al festival de Tolosa amb el premi del públic, acaba de ser nominat a la millor pel·lícula, entre d’altres, als Goya. Joan Moret, president del cineclub, assenyala que “és una de les favorites als premis, ja ho esperàvem”.

L’argument de ‘Carmen y Lola’ se centra en la Carmen, una adol·lescent gitana que viu a l’extraradi de Madrid. Com altres gitanes, està destinada a viure una vida que es repeteix generació rere generació: casar-se i criar tants nens com sigui possible. Però un dia coneix la Lola, una gitana que somia anar a la universitat, dibuixa grafits d’ocells i és diferent.

El cineclub destaca que és una “pel·lícula honesta, una història de primers amors en situacions adverses, inspirada en una notícia de fa anys“. Moret afegeix que “un dels grans encerts és que són actors no professionals, el que veus t’ho creus, són gent de la comunitat gitana”.

La projecció de ‘Carmen y Lola’ és aquest dijous, a càrrec del cineclub Adler i l’Aurora. El passi comença a les 21 hores i quan acabi, es farà un col·loqui al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist