14.7 C
Lloret de Mar

Lloret acull un cros escolar com a prova pilot dins del programa Fem Atletisme

L'organitza aquest divendres el Consell Comarcal de la Selva amb els alumnes de 3r d'ESO del Coll i Rodés i 6è de primària de l'Àngels Alemany.

Un cros del Consell Comarcal a Blanes (CCS)
Un cros del Consell Comarcal a Blanes (CCS)

Darreres Notícies

Aquest divendres, els alumnes de 3r d’ESO de l’institut Coll i Rodés i els de 6è de Primària de l’escola Àngels Alemany sortiran a córrer. El Consell Comarcal de la Selva organitza un cros escolar aquí a la vila, com a prova pilot dins del programa Fem Atletisme.

servicios profesionales jimenez

Aquest programa ja fa anys que es du a terme a la comarca, però ara es vol ampliar amb una cursa de cros, tal com ha explicat el responsable tècnic de l’àrea d’Esports del Consell Comarcal, Josep Maria Torres, que també és president del Club Atletisme Lloret.

“La Selva i Lloret en concret són referents de l’atletisme a Catalunya i ho hem d’aprofitar”

Josep Maria Torres

Amb el programa Fem Atletisme es pretén fomentar la pràctica esportiva i, en concret, de l’atletisme, un esport accessible a tothom.

“Un dels objectius del programa és donar a conèixer esports dels que són més mediàtics i que a més són accessibles”

Josep Maria Torres

El cros d’aquest divendres començarà a dos quarts d’onze del matí, al Turó d’en Buc. Serà una prova pilot, que els organitzadors esperen poder consolidar a partir del curs que ve, quan s’ampliarà a tots els grups de cinquè i sisè de primària i a tota la secundària.

spot_img

El + Vist