34.4 C
Lloret de Mar
Cartell del taller

Lloret acull un taller sobre creativitat i gestió de les emocions

Aquest dijous es fa un taller a Lloret per ensenyar com podem fomentar la creativitat per gestionar de manera eficient les emocions. La sessió es farà al Centre Cívic del Rieral amb Maria Méndez, que explica que davant dels conflictes sempre solem respondre d’una mateixa manera, però si treballem podrem gestionar millor les situacions. La […]

Cartell del taller

Darreres Notícies

Aquest dijous es fa un taller a Lloret per ensenyar com podem fomentar la creativitat per gestionar de manera eficient les emocions.

La sessió es farà al Centre Cívic del Rieral amb Maria Méndez, que explica que davant dels conflictes sempre solem respondre d’una mateixa manera, però si treballem podrem gestionar millor les situacions.

La professora del taller assegura que la classe pot interessar a tot tipus de persones i remarca que no cal tenir cap noció teatral per participar-hi.

El taller es farà dijous de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre, al Centre Cívic del Rieral. Qui hi estigui interessat només cal que es presenti allà dijous a l’hora de començar i la participació és gratuïta.

spot_img

El + Vist