11.7 C
Lloret de Mar
Una de les edicions anteriors de les Jornades de Cúllar

Lloret celebra el 14è aniversari d’agermanament amb Cúllar

Fins aquest diumenge se celebra a Lloret de Mar la 21a edició de les Jornades de Cúllar.

Una de les edicions anteriors de les Jornades de Cúllar

Darreres Notícies

Fins aquest diumenge se celebra a Lloret de Mar la 21a edició de les Jornades de Cúllar, en el 14è aniversari d’Agermanament, en una trobada en què s’han programat una desena d’activitats.

Des de Cúllar s’han desplaçat fins a la vila 2 autocars per compatir aquestes jornades, en què s’han organitzat actes destacats com visites guiades al Jardins de Santa Clotilde, sessions de música i teatre, la presentació del llibre “Las manos del Alabí” i l’habitual exposició i degustació de productes típics de la terra.

La trobada s’allarga fins aquest diumenge, en què es durà a terme, a partir de les 12.00 h, la Missa Rociera, a la parròquia de Sant Romà. Després, es farà una arrossada popular i hi haurà un final de festa, a les 16.30 h, amb DJ21 i Jordi Gall.

El president de la Casa de Cúllar, Dani Torrente, destaca que “el què ens proposàvem quan vam inaugurar la Casa de Cúllar era mantenir l’agermanament”. A més, agraeix totes les col·laboracions que reben per organitzar aquesta activitat, però reconeix que “tenim recursos humans, però ens falten recursos econòmics, la nostra associació depèn molt de les jornades i esperem seguir fent-les”.

El programa d’actes, amb tots els horaris, es pot consultar al web de l’Ajuntament i al Facebook de la Casa de Cúllar.

spot_img

El + Vist