19.2 C
Lloret de Mar
Les mascotes a Lloret

Lloret commemora el desè aniversari dels jocs Special Olympics a la vila

Ha estat aquest diumenge, coincidint amb la celebració, també a Lloret, del campionat de Catalunya en atletisme, handbol i petanca per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Les mascotes a Lloret

Darreres Notícies

Lloret de Mar va viure ahir una jornada especial. Va commemorar els 10 anys dels jocs Special Olympics, aprofitant que es feia a la vila el campionat de Catalunya per a esportistes amb discapacitat intel•lectual, amb prop de 500 participants. Les tres modalitats han estat atletisme, handbol i petanca.

La commemoració dels jocs del 2006 -ubicada a les pistes d’atletisme- ha consistit en l’encesa del peveter, amb la presència de les mascotes dels Special Olympics Nuc i Carlota, i amb l’entrega d’un reconeixement als voluntaris, a l’Ajuntament i Aspronis.

Entre les autoritats presents, hi havia el delegat d’Esports de la Generalitat a Girona. Josep Pujols argumenta que Lloret és un entorn idoni per a esdeveniments esportius. L’acte d’aquest diumenge ha permès recordar l’esperit olímpic d’uns jocs que 10 anys enrere es van viure de manera molt especial a Lloret.

La celebració dels 10 anys dels jocs Special Olympics ha comptat amb la presència de qui van ser l’alcalde i els regidors d’Esports i Benestar l’any 2006 a Lloret. L’acte d’ahir arriba després dels premis rebuts a la Festa de l’Esport. Tant aquell dia com aquest diumenge s’ha posat de relleu que els jocs celebrats a Lloret 10 anys enrere van ser els millors Special Olympics de la història.

spot_img

El + Vist