24.3 C
Lloret de Mar
La piscina de Lloret, a ple rendiment.

Lloret de Mar afronta la Setmana Santa amb una ocupació prevista de fins el 90%

Les instal·lacions de Lloret es troben a ple rendiment aquests dies, amb més de 13.000 esportistes i acompanyants.

La piscina de Lloret, a ple rendiment.

Darreres Notícies

Lloret de Mar comença a viure la primera Setmana Santa de plena normalitat, després de la pandèmia. Les sensacions són molt positives. Es preveu una ocupació de fins al 90% en dies festius i d’un 60% la resta de jornades. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, afirma que “recuperem la normalitat, el temps acompanya i hi ha un gran nombre d’esdeveniments”.

Aquests dies s’esperen a Lloret turistes de tota Europa, sobretot de mercats tradicionals, que venen a través de touroperació. Mentre que els clients de proximitat, tant catalans com francesos, es desplacen amb el seu cotxe o de manera individual.

presentacio dades esportives
Presentació de les dades esportives, el passat divendres a Lloret.

Si parlem d’ocupació esportiva, tenim xifres concretes. Les instal·lacions de Lloret es troben a ple rendiment aquests dies de Setmana Santa. Més de 13.000 esportistes i acompanyants estan a la destinació per disputar diferents esdeveniments.

Un dels més destacats és MIC de futbol base amb 5.800 persones entre esportistes, organització i acompanyants; el torneig de futbol Sant Jaume amb 1.980 participants; la Lloret Cup Handbol amb 1.780 participants o el Globasket amb 1.500 participants.

Destaquen també l’important nombre d’estades esportives, un total de 62, principalment de futbol i d’atletisme, que sumen prop de 2.000 persones. Els participants provenen de mercats internacionals com Països Nòrdics, Estats Units, Brasil, Regne Unit, Bèlgica i Israel. Això en el cas de les estades de futbol. Mentre que en atletisme els orígens són Alemanya, Polònia, Lituània, Dinamarca, Regne Unit, Irlanda, Holanda, França, Islàndia, Bèlgica o Suècia.

spot_img

El + Vist