4.9 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar presenta online la nova temporada de tardor del Teatre i cineclub Adler

L'acte, a través de Facebook i Youtube, arriba aquest divendres (20h).

Aula Municipal del Teatre Infantil
Aula Municipal del Teatre Infantil

Darreres Notícies

Quan va esclatar la pandèmia es van paralitzar moltes coses, com ara la temporada de teatre. Totes les obres programades van començar posposant-se unes setmanes i finalment sent suspeses fins a nou avís. Ara, però, el Teatre ja ho té tot a punt per poder tornar a oferir la programació d’aquesta tardor.

Aquest divendres es farà la presentació de tota la cartellera i s’especificaran totes les mesures que s’aplicaran per garantir la seguretat de tothom. El regidor del Teatre, Albert Robert, destaca que aquesta tardor es recuperen les obres posposades a la primavera per l’estat d’alarma. També es presentarà la nova temporada del cineclub Adler i hi haurà l’espectacle musical dels Pirates Teatre.

Tota la programació seguirà unes estrictes mesures de seguretat, de prevenció de la COVID-19. L’aforament del Teatre queda reduït al 50% (almenys, de moment), a més de mantenir distància entre el públic, portar posada la mascareta i prendre la temperatura en entrar.

La presentació de la temporada de tardor serà només virtual. A través dels canals de YouTube i Facebook del Teatre, a les vuit del vespre d’aquest 25 de setembre. El mateix divendres hi haurà descomptes per a les persones que segueixin aquesta presentació.

spot_img

El + Vist