Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Aula Municipal del Teatre Infantil

Lloret de Mar presenta online la nova temporada de tardor del Teatre i cineclub Adler

L'acte, a través de Facebook i Youtube, arriba aquest divendres (20h).

Aula Municipal del Teatre Infantil

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Quan va esclatar la pandèmia es van paralitzar moltes coses, com ara la temporada de teatre. Totes les obres programades van començar posposant-se unes setmanes i finalment sent suspeses fins a nou avís. Ara, però, el Teatre ja ho té tot a punt per poder tornar a oferir la programació d’aquesta tardor.

Aquest divendres es farà la presentació de tota la cartellera i s’especificaran totes les mesures que s’aplicaran per garantir la seguretat de tothom. El regidor del Teatre, Albert Robert, destaca que aquesta tardor es recuperen les obres posposades a la primavera per l’estat d’alarma. També es presentarà la nova temporada del cineclub Adler i hi haurà l’espectacle musical dels Pirates Teatre.

Tota la programació seguirà unes estrictes mesures de seguretat, de prevenció de la COVID-19. L’aforament del Teatre queda reduït al 50% (almenys, de moment), a més de mantenir distància entre el públic, portar posada la mascareta i prendre la temperatura en entrar.

La presentació de la temporada de tardor serà només virtual. A través dels canals de YouTube i Facebook del Teatre, a les vuit del vespre d’aquest 25 de setembre. El mateix divendres hi haurà descomptes per a les persones que segueixin aquesta presentació.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.