5 C
Lloret de Mar
Una família, gaudint d'una terrassa al passeig Verdaguer (ACN).

Lloret de Mar preveu que aquest estiu hi hagi més places d’hotel que l’any passat

L’any passat, el visitant majoritari a Lloret va ser de nacionalitat espanyola, quan en un any normal suposa el 25% del total.

Una família, gaudint d'una terrassa al passeig Verdaguer (ACN).

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Lloret de Mar preveu que aquest estiu hi hagi més places d’hotel que l’any passat. En una entrevista en la Cadena SER, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ha explicat que, des del tancament de principis d’octubre, la destinació ha passat de tenir 30.000 places d’hotel disponibles a tenir-ne només 1.000, una xifra que creuen que augmentarà aquesta Setmana Santa.

“Per captar el visitant català, hem preparat la campanya ‘ganes de veure’t”

Elizabeth Keegan

L’any passat, el visitant majoritari a Lloret va ser de nacionalitat espanyola, quan en un any normal suposa el 25% del total.

turistes a Lloret del post maletaparatres
Turistes a Lloret (post: Maleta para tres)

A més, Keegan també ha assenyalat que preveuen que el ritme de vacunació vagi a l’alça i que, d’aquesta manera, els turistes francesos i britànics -els principals al municipi abans de la pandèmia- puguin visitar Lloret.

“Esperem l’obertura de la temporada pel que fa a l’allotjament per a la segona quinzena de maig”

Elizabeth Keegan

A banda de les previsions, Lloret Turisme ha incrementat aquest mes de març la seva acció promocional. Ha participat en dues de les principals fires turístiques internacionals: la ITB de Berlin, per promocionar la destinació en el mercat alemany, i la MITT de Moscou, enfocada en els països de l’est.

A causa de la pandèmia, la fira ITB de Berlín s’ha dut a terme de manera virtual, amb una vintena de reunions. Pel que fa a la MITT de Moscou, Lloret hi participa a través de la contractació d’una professional formada i especialitzada en l’oferta turística de Lloret, que en gestiona la representació allà i dona resposta a totes les demandes.

accio promocional de Lloret Turisme

A més d’aquestes dues grans fires, Lloret Turisme també ha participat aquest mes de març en unes sessions de treball organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, per als mercats de proximitat.

Les properes accions promocionals es duran a terme la setmana que ve, amb la participació en una sessió de treball organitzada també pel Patronat de Turisme de Girona. Es farà amb agents del mercat francès i la presència del Lloret Convention Bureau, en una trobada amb empreses a Madrid.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.