13.2 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar reactiva les Tardes Rainbow, adreçades al col·lectiu LGTBIQ+

És un espai de trobada on, a banda de compartir experiències, es realitzen sessions informatives i d'assessorament sobre diversitat afectivosexual i de gènere.

L'última sessió de les Tardes Rainbow va ser el passat mes de juny.
L'última sessió de les Tardes Rainbow va ser el passat mes de juny.

Darreres Notícies

Lloret de Mar torna a engegar les anomenades Tardes Rainbow. Un espai de trobada per persones LGTBIQ+ on, a banda de compartir experiències, es realitzen sessions informatives i d’assessorament sobre tot allò relacionat amb la diversitat afectivosexual i de gènere.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, explica que les Tardes Rainbow es van iniciar l’any passat com a prova pilot, que han funcionat molt bé i que la voluntat és que “tinguin continuïtat”. Conclou que permeten donar eines als usuaris per afrontar diferents situacions.

La primera trobada serà aquest dimecres, 8 de març, a les 17h, a l’edifici de Es Tint, seu de la regidoria d’Igualtat. Les altres sessions s’han previst els dies 22 de març, 12 i 26 d’abril i 10 de maig.

Les Tardes Rainbow les organitza la regidoria d’Igualtat, amb la col·laboració de l’associació Plurals. Coordinen dos grups: un format per joves i un altre amb adults.

spot_img

El + Vist