25.9 C
Lloret de Mar
El giny electrònic de les oficines de turisme, que facilita l'atenció a les persones amb problemes d'audició.

Lloret de Mar, seu d’unes jornades sobre turisme inclusiu

Hi ha una 50a de persones apuntades, que rebran formació i sensibilització perquè la destinació sigui accessible a tot tipus de visitants.

El giny electrònic de les oficines de turisme, que facilita l'atenció a les persones amb problemes d'audició.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull demà i dijous unes jornades de formació sobre turisme inclusiu. S’adrecen als empresaris de la destinació, per tal de rebre coneixements en aquest sentit i treballar conjuntament perquè Lloret sigui més accessible a tot tipus de visitants.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, subratlla que la finalitat és “sensibilitzar, més enllà de les barreres arquitectòniques, a diferents capacitats”.

Bucles Magnètics
Bucles magnètics a l’oficina de Turisme del Museu del Mar

Les jornades, que tenen lloc a la Biblioteca, compten amb experts en l’àmbit del turisme inclusiu, a més de la col·laboració de l’ONG lloretenca Pas a Pas Autisme i l’empresa Multisignes, una productora audiovisual especialitzada en accessibilitat.

Els pictogrames a l'entrada de l'Antic Sindicat (NRLL)
Els pictogrames a l’entrada de l’Antic Sindicat (NRLL)

La ONCE s’encarregarà de moderar les sessions, que inclouen xerrades, testimonis, tallers i una taula rodona amb casos pràctics en el món del turisme, amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà, Lloret Turisme i l’associació Multidiscapacitats.

Les jornades d’aquest dimecres i dijous es duen a terme a la sala polivalent de la Biblioteca de Lloret. Hi ha una 50a de persones inscrites.

spot_img

El + Vist