6.7 C
Lloret de Mar
La vacuna Janssen, que és monodosi.

Lloret de Mar vacuna 40 persones sense llar i de col·lectius vulnerables

L'actuació ha estat coordinada pel departament de Benestar i Família, que ha acompanyat el col·lectiu aquest dilluns a vacunar-se al CAP del Rieral.

La vacuna Janssen, que és monodosi.

Darreres Notícies

Una 40a de persones de Lloret de Mar sense llar o en situació de vulnerabilitat han rebut la vacuna contra la Covid. L’actuació l’ha coordinat l’Ajuntament, en concret, el departament de Benestar i Família, que compta amb un llistat d’aquestes persones.

Les ha acompanyat fins al CAP del Rieral a posar-se la vacuna de la marca Janssen, que és d’una sola dosi. La vacunació ha tingut lloc aquest dilluns per al conjunt del col·lectiu.

Persones sense sostre de Barcelona, vacunades pel Centre Arrels (Quim Puig, El Punt Avui)

Arantxa Jimenez, regidora de Benestar, assenyala que s’ha fet una tasca important amb l’objectiu d’avançar en la immunització dels col·lectius més vulnerables, de persones “amb una complicada situació d’exclusió social”.

L’actuació sorgeix d’una comissió que es va crear mesos enrere, en què es van pactar un seguit d’acords, entre ells localitzar persones sense llar de Lloret per tal que poguessin ser vacunades. La comissió Covid a la vila l’han format regidors i tècnics del consistori, a més d’agents de Salut, personal d’epidemiologia i de la regió sanitària de Girona. D’aquesta manera, s’ha pogut facilitar la vacunació contra el coronavirus a persones sense recursos.

La vacuna de Janssen està reservada a grups vulnerables, al marge de l’edat, i a les persones amb dificultats per ser vacunades per raons laborals, com ara els cooperants.

Aquesta actuació amb les persones sense llar i altres col·lectius vulnerables, com els usuaris del centre de Dia s’està fent a Lloret i a la resta del territori. Al conjunt de Catalunya ja s’han vacunat 1.000 ciutadans sense llar.

spot_img

El + Vist