14.3 C
Blanes
Ple ordinari del 25 de setembre del 2023.

Lloret fa un pas més per disposar de 68 pisos de lloguer assequible

En el ple ordinari d'aquest dilluns, s'ha aprovat per unanimitat la constitució del dret de superfície gratuït sobre aquesta parcel·la a favor de l'INCASOL.

Ple ordinari del 25 de setembre del 2023.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha fet un pas més en el projecte per construir 68 pisos de lloguer assequible a Santa Clotilde. Ha estat en el ple ordinari d’aquest dilluns, en què s’ha aprovat per unanimitat la constitució del dret de superfície gratuït sobre aquesta parcel·la de titularitat municipal a favor de l’INCASOL. La parcel·la es troba situada a l’avinguda Vila de Blanes, número 173.

La finalitat de la constitució del dret de superfície és construir l’immoble en el solar en qüestió, en aquest cas en règim de protecció oficial.

El solar que cedirà l'Ajuntament per a habitatge de lloguer accessible
El solar que cedeix l’Ajuntament per a habitatge de lloguer accessible

En aquest solar s’hi faran 68 pisos de lloguer assequible i la previsió és que estiguin enllestits al 2026. Aquests habitatges, que inclouran pàrquings i que seran de dues o tres habitacions, es destinaran a joves i col·lectius vulnerables, però també a persones amb necessitats i que preferentment estiguin empadronades a Lloret. Els lloguers partiran dels 450 euros mensuals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist