4.8 C
Lloret de Mar
Un dels nous cartells, a la parròquia de Sant Romà

Lloret incorpora nous cartells en els punts d’interès, amb imatges d’abans i ara

Són onze senyals informatius, en indrets com la Casa de la Vila, la parròquia o el cementiri modernista.

Un dels nous cartells, a la parròquia de Sant Romà

Darreres Notícies

Lloret de Mar instal·la cartells informatius als seus elements de patrimoni cultural. En total s’han col·locat onze senyals amb l’objectiu de millorar-ne la visibilitat i despertar l’interès dels usuaris amb una eina d’informació sobre les característiques tècniques i el context històric dels equipaments. Es complementen amb panells panoràmics, tòtems i senyalística d’accés.

Dels onze suports, quatre són cartells informatius sobre la Casa de la Vila, l’Església Parroquial de Sant Romà i el Cementiri Modernista. Es troben disponibles en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.

D’altra banda, s’han instal·lat dos senyals direccionals per millorar la informació d’accés al poblat iber de Puig de Castellet i a Can Saragossa. A més, hi ha tres tòtems i dos panells panoràmics que inclouen un plànol general de la vila amb els diferents punts d’interès cultural. Tots són molt visuals i compten amb fotografies de l’Arxiu Municipal.

Anna Fuentes, directora de Partimoni Cultural, assenyala que aquests suports donen “sobretot, informació del context històric, del què es pot veure a dins, hem volgut que sigui molt gràfic” i afegeix que “hi ha fotos antigues perquè la gent es pugui fer una idea de com era i com ha evolucionat l’equipament”.

Fuentes considera que la col·locació d’aquests senyals era necessària, per donar servei a tots els interessats en visitar algun dels equipaments. La intenció és poder ampliar els punts d’informació en els pròxims anys. Fuentes explica que “molta gent arribava als llocs i no tenia informació, i era una cosa que es necessitava”.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament continua posant en valor el seu patrimoni cultural. Els cartells informatius s’afegeixen al servei d’audioguies que ja està en funcionament als Jardins de Santa Clotilde i que, de moment, ha rebut valoracions satisfactòries.

spot_img

El + Vist