7 C
Lloret de Mar

‘Lloret KM 0’, la proposta del Casal de l’Obrera per aquest cap de setmana

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Romà, el casal oferirà dues funcions, dissabte i diumenge, al Teatre municipal.

Algunes de les persones que participaran a 'Lloret KM 0' (Casal de l'Obrera)
Algunes de les persones que participaran a 'Lloret KM 0' (Casal de l'Obrera)

Darreres Notícies

Lloret Km 0. Així es titula l’espectacle de proximitat que ofereix aquest any el Casal de l’Obrera amb motiu de la Festa Major de Sant Romà. El director és Salvador Pujós, que ha preparat un espectacle eclèctic, on es barrejaran la comèdia i la seriositat, amb esquetxos còmics i actuacions artístiques diverses.

El més important, segons Pujós, és que tot està fet amb persones de Lloret, persones de quilòmetre zero.

“Volem que tot sigui amb gent d’aquí, de Lloret, quilòmetre zero és allò de proximitat i això és ben bé de proximitat, perquè és d’aquí”

Salvador Pujós
Salvador Pujós, als estudis de la ràdio
Salvador Pujós, als estudis de la ràdio

L’espectacle farà una mica de crítica, a través de l’humor, tot i que serà crítica inofensiva i que no pretén ofendre a ningú.

“La crítica estarà en la part còmica i serà una crítica constructiva, que no ofèn, el que abans en dèiem la conya marinera”

Salvador Pujós
En Tià i l'Anna, dos dels protagonistes (Casal de l'Obrera)
En Tià i l’Anna, dos dels protagonistes (Casal de l’Obrera)

La part més seriosa seran les actuacions diverses que s’oferiran.

“Tindrem ballet, tindrem unes persones que cantaran i hi haurà una mica de tot, és tipus espectacle i crec que la gent en sortiran molt satisfets”

Salvador Pujós

Entre altres coses, Salvador Pujós ha explicat que recuperaran “aquells popurris que es feien als anys 50-60 amb el mestre Del Rio” i que fa anys van oferir, amb molt d’èxit, a la festa del barri dels Pescadors, amb en Josep Bernat al piano.

Les funcions de Lloret Km0 es faran aquest cap de setmana: dissabte, a les nou de la nit i diumenge, a les sis de la tarda. Les entrades, que valen 7 euros, es venen al Puntet. 

spot_img

El + Vist