8.3 C
Lloret de Mar

Lloret Literatura neix per promoure la literatura i tot el que l’envolta

El projecte, impulsat per sis escriptores de la vila, també comptarà amb una revista anomenada Arte&Más.

Llibres (Grupo Geard)
Llibres (Grupo Geard)

Darreres Notícies

Sis escriptores lloretenques han impulsat un projecte titulat Lloret Literatura, coincidint amb la commemoració de la capitalitat de la cultura catalana. El grup el formen Frans Gallardo, Angelique Pfitzner, Victoria Cuesta, Laura García-Martín, Sofía Valencia i Júdit Sánchez.

servicios profesionales jimenez

La idea va néixer el novembre passat, després que Angelique Pfitzner i Victoria Cuesta presentessin les seves respectives novel·les en un acte conjunt a l’altar de Can Gallissà. Angelique Pfitzner explica que van pensar que calia sumar esforços per promoure la literatura i tot el que l’envolta a Lloret de Mar.

“Donar visibilitat des de Lloret a tots els escriptors de la nostra ciutat i sumar amb formes d’expressió, continguts, publicacions, novetats…”

Angelique Pfitzner

Després de crear el grup de les sis escriptores i crear un compte d’Instagram, van decidir ampliar el projecte amb una revista anomenada Arte&Más.

“Farem ressenyes de llibres, anunciarem xerrades, novetats, notícies, articles, agenda d’activitats literàries, però no només a Lloret, sinó arreu de l’Estat”

Angelique Pfitzner

El primer número es publicarà al febrer, serà en format virtual i comptarà amb la col·laboració de Frederic Guich i amb una entrevista a l’escriptor Ezequiel Montes, guanyador de l’última edició del festival Lloret Negre.

El grup Lloret Literatura està obert a tothom. S’hi pot contactar a través de les xarxes socials.

spot_img

El + Vist