5 C
Lloret de Mar
El torneig es retransmet en televisions internacionals

Lloret de Mar acull aquesta setmana la copa intercontinental de futbol sala

En un principi el torneig s’havia de fer a Granollers, però es va haver de buscar una nova ubicació per desavinences entre els organismes superiors.

El torneig es retransmet en televisions internacionals

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Lloret de Mar acull aquesta setmana la copa intercontinental de futbol sala, que organitzen la Federació Catalana i l’Associació Mundial de Futsal. La competició, que aplega equips d’arreu del món, s’allarga fins aquest diumenge.

En un principi el torneig s’havia de fer a Granollers, però finalment l’Associació Mundial de Futbol Sala, amb la col•laboració de la Federació Catalana, va haver de buscar una nova ubicació per desavinences entre els organismes superiors.

Ho ha exposat el president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Dani Vives, que ha explicat que van escollir Lloret per les instal•lacions esportives, per la planta hotelera i per la bona predisposició que va mostrar l’Ajuntament a acollir el torneig. El responsable de la Federació Catalana assegura que estan molt satisfets amb com està anant el torneig.

Els partits es disputen entre els pavellons del Molí i del Pompeu Fabra i també el de Vidreres. Per això hi participen el Lloret Esportiu Futbol Sala i l’Atlètic Vidreres, a banda d’equips vinguts de França, Índia, Brasil, Argentina, Uruguai i Austràlia.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.