10.1 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar i Bolsena celebren a la ciutat italiana la primera dècada agermanats

Més de 50 lloretencs han sortit avui al matí per passar el cap de setmana a Bolsena i gaudir d'un seguit d'activitats variades, entre les quals hi ha el Ball de Plaça amb les Obreres de l'any passat.

Les Obreres de l'any passat, al Ball de Plaça
Les Obreres de l'any passat, al Ball de Plaça

Darreres Notícies

Més d’una cinquantena de persones, sota l’organització de l’Obreria de Santa Cristina, s’han desplaçat a Bolsena aquest cap de setmana. El motiu és que aquest municipi italià i Lloret de Mar celebren el desè aniversari de l’agermanament. El que tenen en comú, tal com recorda el regidor de Cultura, Albert Robert, és que totes dues poblacions veneren Santa Cristina.

Ho ressalta, també, l’Obrer Major, Arseni Frigola, que està molt satisfet de poder gaudir de l’acollida dels agermanats.

L’agermanament es va formalitzar l’any 2007 i des de llavors cada any s’ha fet una trobada, com la d’aquest cap de setmana a Bolsena. Hi van representants municipals i de l’Obreria de Santa Cristina, amb les quatre obreres de l’any passat. Allà ballaran el Ball de Plaça davant la Basílica, com s’ha fet en altres ocasions.

El gruix de lloretencs ha sortit de Lloret aquest divendres al matí i passaran tot el cap de setmana a Bolsena.

spot_img

El + Vist