13.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar és un dels municipis històrics del FITAG, que comença dimarts

Les obres de Quantus Teatre i El Mirall i de Código Alfa es podran veure a Girona els dies 25 i 26. A Lloret, el 27 s'hi veurà una obra estrangera, 'Vital Signs'.

Presentació d'aquesta edició
Presentació d'aquesta edició

Darreres Notícies

Lloret de Mar tornarà a ser present al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). Aquest any hi participa a través de dues obres: Els boscos d’en William, de la lloretenca Quantus Teatre i El Mirall de Blanes, que es podrà veure divendres 26 al Teatre Municipal de Girona, i Código Alfa de Corset Teatre, formació sorgida de l’aula municipal de teatre de Lloret, que faran la seva actuació al Pati de les Magnòlies de Girona dijous 25. En els dos casos serà a dos quarts de vuit del vespre.

El director del FITAG, Martí Peraferrer, considera Lloret un municipi històric per al festival i està molt content de la bona relació que hi ha amb la localitat. A més a més, dissabte 27 d’agost el teatre de Lloret acollirà la representació de l’obra Vital Signs, de la companyia israeliana Galgal Theatre. És una obra inspirada en l’atemptat que va tenir lloc l’any 2009 a Israel, en un bar per a adolescents homosexuals situat a Tel Aviv.

Companyies teatrals d’onze estats diferents fan una estada a les comarques de Girona, al llarg d’aquest mes d’agost, per participar en la setzena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. El festival té lloc del 23 al 27 d’agost i acollirà més de 29 espectacles.

spot_img

El + Vist