27.2 C
Lloret de Mar
Lloret Negre 2022

Lloret Negre celebrarà la 4a edició aquest cap de setmana

El festival s'inaugurarà divendres a la tarda i s'allargarà fins diumenge al migdia, a la Biblioteca.

Lloret Negre 2022

Darreres Notícies

La quarta edició de Lloret Negre arriba aquest cap de setmana. De divendres a diumenge, s’han programat una sèrie d’activitats a la Biblioteca, obertes a tothom de manera gratuïta.

La cita comptarà amb més de 50 escriptors, signatures de llibres, taules rodones, conferències i, sobretot, intercanvi de sensacions i experiències entre els participants. Angelique Pfitzner, organitzadora de l’esdeveniment, assegura que cada any segueixen creixent més.

“El Festival Lloret Negre va creixent de mica en mica i ja s’ha convertit en un referent de la Costa Brava i, òbviament, de la nostra ciutat tan bonica de Lloret de Mar”

Angelique Pfitzner

Com sempre, Lloret Negre comptarà amb el patrocini de Joieria Grau, però també amb una llarga llista de col·laboradors com les Bodegues Mont Marçal, Taninos Asesinos, els hotels Roger de Flor, Miramar i Marsol, Viatges Olímpia, la llibreria Libri, l’Associació Hispanoamericana o L’Aurora.

I, com sempre, entre els convidats hi haurà un bon grapat de noms destacats, com Vicente Ballés, Carlos Quílez, Anna Punsi, Rebeca Carranco o Cristina Manresa, entre molts altres.

Programa de Lloret Negre 2022
Programa de Lloret Negre 2022

La intenció de les jornades de literatura i criminologia és debatre sobre temes molt diversos de la vida real.  

“Més enllà de la novel·la negra, és un mirall de la realitat i per això tenim una mirada molt àmplia, molt diversa i molt rica per a cada taula”

Angelique Pfitzner

La inauguració del festival es farà divendres, a dos quarts de sis de la tarda, amb la col·laboració de l’associació de dones L’Aurora, que llegirà el manifest No a la guerra, no a la violència. L’esdeveniment literari s’allargarà fins diumenge al migdia.

spot_img

El + Vist