16 C
Lloret de Mar
Els usos de les taules digitals (Ajuntament de Lloret).

Lloret obté una subvenció de 4.800 euros per comprar tauletes digitals als alumnes

L'equipament anirà destinat als instituts Rocagrossa i Coll i Rodès, com a centres de "màxima complexitat".

Els usos de les taules digitals (Ajuntament de Lloret).

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

L’Ajuntament de Lloret comprarà una vintena de tauletes digitals que aniran destinades als instituts Coll i Rodés i Rocagrossa, “com a centres de màxima complexitat”. Serà a través d’una subvenció de la Diputació de Girona, que ha atorgat al consistori una dotació econòmica de 4.800 euros.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, explica que la finalitat és “que ningú es quedi penjat i que la bretxa digital no impedeixi als alumnes tenir les mateixes oportunitats”.

Una vegada es rebin aquestes tauletes digitals, s’entregaran als alumnes que no tinguin un dispositiu electrònic d’aquest tipus. D’aquesta manera, es vol facilitar la formació en línia d’aquests estudiants, per tal que puguin seguir les classes de manera telemàtica en cas de confinament o qualsevol altra situació que els obligui a fer formació des de casa.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.