13 C
Lloret de Mar
Reunió del passat dijous entre CCOO i en Lloret sí se puede, a l'Ajuntament

En Lloret sí se puede denuncia els problemes ‘greus’ arran de les retallades en sanitat

Mentre CCOO assegura que reben moltes queixes dels pacients de l'hospital de Blanes i dels CAP de Lloret i Tossa.

Reunió del passat dijous entre CCOO i en Lloret sí se puede, a l'Ajuntament

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

En Lloret sí se puede assegura que els problemes que generen les retallades a l’hospital de Blanes i als CAP de Lloret i Tossa són molt greus i que perjudiquen de forma clara pacients i professionals sanitaris. Això conclou el partit, després de reunir-se dies enrere amb CCOO.

Un representant del sindicat, Edgar Felip, assenyala que no només els han baixat els salaris un 25%, sinó que les retallades han fet eliminar llits i reorganitzar serveis. És el cas de Traumatologia, que es duu a terme a l’hospital de Blanes i a on es deriven els pacients de Calella. “Es fan jornades maratonianes, s’han passat de quatre a vuit intervencions, el doble amb el mateix sou i les mateixes hores”, exposa.

El regidor Paulino Gracia, de En Lloret sí se puede, critica que s’hagi eliminat el servei de mediació amb els immigrants perquè “els que no parlen bé, tenen un problema amb els professionals”.

Gracia es pregunta a on van a parar els diners que paguen els turistes que s’operen quan estan de vacances a la destinació. “Ho hem buscat i no ho hem trobat”, afegeix.

El partit compara tots aquests problemes amb els salaris que cobren els directius de la Corporació de Salut de la Selva i del Maresme, al seu entendre elevats i poc clars.

Mentre CCOO assegura que hi ha queixes dels pacients, en Lloret sí se puede anuncia que traslladarà tot això als diputats de Podem i que ho denunciarà als jutjats. Ha afegit, a més, que està preparant una moció per demanar la dimissió de Núria Constants i altres responsables de la Corporació de Salut.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.