12.5 C
Lloret de Mar

En Lloret Sí Se Puede organitza una xerrada sobre drets laborals

Serà aquest divendres i els ponents se centraran en dos eixos: la precarietat laboral i els contractes fixos-discontinus.

Paulino Gracia, avui als estudis
Paulino Gracia, avui als estudis

Darreres Notícies

En Lloret Sí Se Puede organitza una xerrada sobre drets laborals amb finalitats informatives. Serà aquest divendres a la tarda i consisteix en la continuació d’una xerrada feta al novembre que va quedar curta de temps. Aquest divendres, els ponents se centraran en dos eixos: la precarietat laboral i els contractes fixos-discontinus.

Un dels ponents serà el regidor i portaveu de la formació, Paulino Gracia. Segons ell, aquest tipus de contractes, que fomenten la precarietat laboral, han crescut més d’un 40% des que va començar la crisi el 2008. Això representa uns 300.000 contractes més a l’Estat espanyol. A més, en aquest temps, es calcula que els empresaris perceben un 8% més, un increment que no s’ha vist reflectit en el salari dels treballadors.

A la xerrada també hi participaran les Kellys -el col·lectiu de les dones que netegen els hotels-, dos advocats i un representant de Cooperativistes Legals Sense Fronteres, a banda de Paulino Gracia. Es farà aquest divendres, a dos quarts de set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist