9.9 C
Lloret de Mar

Lloret se suma al Dia Internacional dels Museus, a la Nit dels Museus i al Dia Marítim Europeu

Per aquest motiu hi haurà activitats culturals des d'aquest divendres, 18 de maig, fins a diumenge, 20.

Teresa Gelpí, a 'Les cartes'
Teresa Gelpí, a 'Les cartes'

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma un any més a la celebració del Dia Internacional dels Museus, aquest divendres, 18 de maig. Amb motiu de l’efemèride, s’han programat visites guiades i jornades de portes obertes, al llarg de tot el dia, a tres equipaments de la vila. Són el Museu del Mar, Can Saragossa i Es Tint. El regidor de Cultura, Albert Robert, considera molt important sumar-se a iniciatives com aquesta per promocionar el patrimoni del municipi.

servicios profesionales jimenez

Però les activitats culturals a Lloret seguiran l’endemà, dissabte, perquè el municipi també se suma a la Nit dels Museus. Ho farà amb l’espectacle Les cartes, de Víctor Català, que ja ha esgotat les localitats disponibles. Es tracta d’un monòleg a càrrec de l’actriu Teresa Gelpí. Serà a les 9 de la nit, al Museu del Mar.

Pel que fa a les visites guiades i les jornades de portes obertes, seguiran diumenge, amb la celebració del Dia Marítim Europeu. Tant al matí com a la tarda, es podran visitar el Museu del Mar i Es Tint. Tant divendres com diumenge, en alguns horaris s’oferiran visites guiades.

Tot i que les sessions són gratuïtes, les places són limitades i acostumen a omplir-se. Per aquest motiu, cal fer una reserva prèvia. Els interessats poden apuntar-se al Museu del Mar i també en línia, a través del web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist