10 C
Lloret de Mar
Estructura d'un vaixell del Museu del Mar

Lloret commemora, avui, el Dia Europeu del Mar

Estructura d'un vaixell del Museu del Mar

Darreres Notícies

Avui dimarts, 20 de maig, se celebra el Dia Europeu del Mar. L’efemèride té una vocació mediambiental, és a dir, pretén conscienciar la ciutadania de tenir cura dels espais marítims.

A Lloret, el Museu del Mar i Es Tint són els equipaments que fan bandera d’aquesta commemoració. En concret, s’ha organitzat una jornada de portes obertes amb visites guiades a les 11 del matí i a les 6 de la tarda. La guia, Ana Peña, recorda que encara està muntada la mostra dels elements del Museu Marítim de Barcelona que són originaris de Lloret. Una mostra que serà a Lloret sis mesos més, però avui és una bona oportunitat per veure-la -si algú encara no ho ha fet-. La visita al Museu del Mar es complementarà amb una visita a Es Tint.

El regidor de Cultura, Arseni Frigola, creu que participar en jornades com aquestes afavoreix a crear un vincle entre la cultura i els veïns de diferents municipis.

Qui vulgui assistir a qualsevol de les visites guiades, pot reservar plaça trucant al Museu del Mar, al telèfon 972.36.47.35.

spot_img

El + Vist