27.2 C
Lloret de Mar
Un partit de la 8a edició del torneig, disputada a Vilanova i La Geltrú.

Lloret serà la seu, per primer cop, de l’Eurockey CUP 2021

La competició, amb més d’una 20a d’equips provinents d’arreu d’Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya i Àustria, es desenvolupa durant dos caps de setmana, amb 500 persones en cada ocasió.

Un partit de la 8a edició del torneig, disputada a Vilanova i La Geltrú.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acollirà per primera vegada el torneig internacional Eurockey CUP 2021 d’hoquei patins. Serà aquesta tardor, amb seu compartida amb Blanes, en què Lloret tindrà al seu pavelló les noves categories femenines.

La competició, amb més d’una 20a d’equips provinents d’arreu d’Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya i Àustria, es desenvolupa durant dos caps de setmana, amb 500 persones en cada ocasió. L’Eurockey Cup se celebrarà del 7 al 10 d’octubre en la categoria sub17, i del 29 d’octubre a l’1 de novembre en la categoria sub15.

El guanyador Sub-17 de l'any 2019 a l'Eurockey Cup
El guanyador Sub-17 de l’any 2019 a l’Eurockey Cup

Enguany, la Reial Federació Espanyola de Patinatge i Eurockey Cup han arribat a un acord per sumar forces. Marc Ausió, encarregat de l’organització, subratlla que una de les novetats és l’estrena de la categoria per a noies, per tal de potenciar l’esport femení.

El Club Hoquei Lloret col·labora en l’organització del torneig d’hoquei patins, i un dels equips base participarà a la competició. El president del club, Josua Perez, diu que això “és un regal per aquests nens, que viuran una experiència amb jugadors de nivell”.

Eurockey Cup 2019
Eurockey Cup 2019

La regidora d’Esports, Anna García-Castany, es mostra molt contenta que per primera vegada una competició com aquesta, que fins ara s’havia celebrat a Blanes i Vilanova i La Geltrú, arribi a Lloret. Des d’aquí es col·labora en l’Eurockey CUP cedint el pavelló municipal d’esports, acollint una part dels equips i amb voluntaris

spot_img

El + Vist