7.4 C
Lloret de Mar
Partit femení de l'Eurockey Cup 2021 (David Valiente).

Lloret, seu central de l’Eurockey Cup d’aquest cap de setmana

Vindran 600 persones, entre participants i familiars, d'Anglaterra, França, Itàlia, Suïssa, Portugal, Alemanya i Espanya.

Partit femení de l'Eurockey Cup 2021 (David Valiente).

Darreres Notícies

L’Eurockey Cup d’hoquei patins per a menors de 15 anys es disputa aquest cap de setmana, amb Lloret de Mar com a seu central. La majoria dels partits, així com les finals, es disputaran al pavelló municipal d’Esports.

Lloret ja va ser la subseu de l’edició anterior, la sub17, disputada setmanes enrere juntament amb Blanes.

En aquesta ocasió, hi participen 22 equips, entre els quals hi haurà el Club Hoquei Lloret. 16 d’aquests conjunts seran mixtes i 6 jugaran la categoria femenina. Provenen de 7 països diferents: Anglaterra, França, Itàlia, Suïssa, Portugal, Alemanya i Espanya.

Es calcula que vindran unes 600 persones, entre esportistes i acompanyants, que s’allotjaran en hotels de la destinació.

Marc Ausió, responsable de l’organització de l’Eurockey Cup, explica que mantenen la importància de la categoria femenina, en què dels 6 equips participants, 4 són catalans i els altres dos, d’Itàlia i Anglaterra.

Afegeix que la finalitat de la competició, tenint en compte les edats dels participants (13 i 14 anys) és que gaudeixin de l’experiència. “Ja guanyaran quan siguin més grans”, opina.

L’Eurockey Cup es disputa des d’aquest divendres al pavelló municipal d’esports. Les finals, molt esperades, arribaran el primer de novembre, diada de Tots Sants.

spot_img

El + Vist