0.7 C
Lloret de Mar
El pavelló municipal d'esport, seu de la supercopa.

Lloret, seu de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins

La competició es durà a terme els dies 2 i 3 de gener, al Pavelló Municipal d’Esports, i enfrontarà els quatre millors equips de l’OK Lliga del passat curs: Barça, Liceo, Noia i Reus.

El pavelló municipal d'esport, seu de la supercopa.

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins. La competició es durà a terme els dies 2 i 3 de gener, al Pavelló Municipal d’Esports, i enfrontarà els quatre millors equips de l’OK Lliga del passat curs: Barça, Liceo, Noia i Reus.

Tot i que encara no es coneixen els encreuaments, les semifinals es disputaran dissabte 2 de gener, a la tarda, a un quart de quatre i a les sis. La final serà l’endemà, diumenge 3 de gener, a les sis de la tarda.

D’aquesta manera, Lloret acollirà de nou una competició estatal, després de ser la seu de la Copa del Rei 2018 i la Copa de la Reina al llarg de quatre edicions seguides, des del 2014 fins al 2017. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, assenyala que “esportivament, Lloret sempre és viu amb instal·lacions que estan a l’alçada”.

La competició es durà a terme a porta tancada, al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els partits es podran seguir en directe per Esport3 i OK Lliga TV.

spot_img

El + Vist