Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
Interior del pavelló

Lloret trasllada el Centre de Distribució d’Aliments al pavelló d’esports per manca d’espai

L'actual seu ha quedat petita davant l’allau d’usuaris per la crisi derivada del coronavirus.

Interior del pavelló

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

L’Ajuntament de Lloret de Mar anuncia que traslladarà el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) al pavelló municipal d’esports, donada que la seu actual –al carrer Girona- ha quedat petita davant l’allau d’usuaris provocada per la crisi derivada del coronavirus.

Segons fonts municipals, la demanda s’ha doblat com a mínim. De 70 s’ha passat a 140 cistelles de menjar que es lliuren cada dia a famílies que no tenen o s’han quedat sense recursos arran de l’aturada econòmica per la pandèmia.

Donat aquest increment del volum d’aliments, el consistori ha decidit traslladar el CDA a un equipament molt més ampli com és el pavelló ‘vell’. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, argumenta que allà es pot mantenir “la distància de seguretat entre els usuaris, reuneix les condicions de magatzem, espai per preparar els lots, accés a peu, és còmode i amb diferents portes grans”.

La voluntat municipal és que, un cop el CDA estigui operatiu al pavelló, els usuaris puguin anar-hi en persona a buscar la cistella de menjar, excepte els casos en què no puguin sortir de casa per la raó que sigui. Actualment tots els lots es porten a domicili, donades les reduïdes dimensions de la seu actual, que és de lloguer. El trasllat s’ha començat a preparar aquests dies i la previsió és portar-hi els aliments durant la setmana vinent.

La notícia l’hem sabut arran d’una proposta de Ciutadans, que argumenta que el mercat municipal seria una millor opció, perquè ja compta amb cambres frigorífiques, espai de magatzem, aparcament, i moltes parades buides, a més de ser un espai cèntric de titularitat municipal. Jordi Hernández, el portaveu de Cs a Lloret, conclou que és un equipament “infrautilitzat”.

El govern municipal respon que ha estudiat diferents opcions a on traslladar el CDA, inclòs el mercat, però que finalment han optat pel pavelló. Jimenez explica que el mercat ja que té els seus propis usuaris i que la voluntat és unificar diferents serveis socials en un mateix indret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.