7.2 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme busca veïns i visitants habituals que vulguin fer d’ambaixadors de la vila

Els participants han de tenir ganes d’explicar el que més els agrada del municipi, descobrir-ne els racons més especials i recomanar a tohtom que visiti Lloret.

Campanya Viu Lloret
Campanya Viu Lloret

Darreres Notícies

Lloret de Mar busca ambaixadors de la destinació entre veïns i visitants habituals. Els convida a participar en una nova campanya de turisme, que es llançarà aquesta primavera-estiu.

servicios profesionales jimenez

La iniciativa consisteix en fer un càsting, seleccionar entre les persones que demanin ser ambaixadores de la vila. Segons Lloret Turisme, els participants han de tenir ganes d’explicar el que més els agrada del municipi, descobrir-ne els racons més especials i recomanar a tohtom que visiti Lloret.

La campanya s’adreça a les persones que estimen el destí -el que anomena “autèntics lloretencs”-, per tal que siguin uns “bons ambaixadors”.

Els interessats han d’escriure un correu electrònic a l’adreça [email protected]. Han d’explicar perquè poden ser un bon ambaixador de Lloret, així com facilitar una fotografia o bé l’enllaç del seu perfil a les xarxes socials.

busquem_amabaixadors-de-lloret

spot_img

El + Vist