3.8 C
Blanes
Una de les accions al mercat irlandès (Lloret Turisme)

Lloret Turisme obre mercat a Irlanda

L'organisme ha impulsat un pla d'accions amb operadors turístics i mitjans de comunicació irlandesos

Una de les accions al mercat irlandès (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret Turisme ha obert mercat a Irlanda, amb un pla d’accions amb operadors turístics i mitjans de comunicació irlandesos. L’organisme ha decidit promocionar la destinació en el mercat irlandès arran de la millora de la connectivitat aèria amb Barcelona i, especialment, amb l’aeroport de Girona Costa Brava aquesta temporada, amb vols des de Dublín, Belfast, Cork, Shannon i Knock.

Així doncs, les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en un roadshow i ha organitzat un viatge de premsa (un presstrip) amb mitjans de comunicació i creadors de contingut.

Pel que fa al roadshow, ha passat per les ciutats de Limerick, Waterford i Cork, on s’ha entrevistat amb una vintena d’agències a cada municipi. I al viatge de premsa, ha convidat mitjans de comunicació com l’Irish Daily Star, The Herald, Sunday Life Newspaper, Northern Ireland Travel News, o els creadors de contingut All about Rosa i Lilla, que han pogut conèixer de primera mà la destinació i els seus atractius.

Una activitat feta en el 'presstrip' (Lloret Turisme)
Una activitat feta en el ‘presstrip’ (Lloret Turisme)

Entre els punts forts de la destinació cal destacar la proximitat, amb només dues hores de vol, la bona connectivitat i els atractius turístics de Lloret de Mar per aquest client familiar que valora molt el sol i platja, amb els complements de gastronomia, natura i cultura, tal com ha explicat la gerent de Lloret Turisme.

“El pla d’accions que hem desenvolupat ha incidit sobretot en arribar a públics objectiu com són els operadors i els mitjans de comunicació, socis imprescindibles per fer arribar al client final irlandès tot el potencial de la destinació per a aquest mercat”

Elizabeth Keegan
Una activitat feta en el 'presstrip' (Lloret Turisme)
Una activitat feta en el ‘presstrip’ (Lloret Turisme)

D’altra banda, a finals de gener Lloret Turisme va participar per primera vegada a la fira de públic final Holiday World Show de Dublín, on també va dur a terme reunions amb diferents operadors turístics i, al febrer, va participar en l’acció Meet the Media a Dublín, on es va entrevistar amb els principals mitjans de comunicació i creadors de continguts d’Irlanda.

Aquest 2023, també ha estat la primera vegada que el Lloret Convention Bureau ha presentat la seva oferta especialitzada en turisme de reunions i esdeveniments a Irlanda, amb la seva participació el mes d’abril en un workshop MICE organitzat a Dublín on es va reunir amb una trentena d’agències organitzadores d’esdeveniments provinents de tot el país.

De gener a setembre el mercat irlandès ha portat a Lloret de Mar 12.755 viatgers que han generat 76.820 pernoctacions. Cal destacar, especialment, el mes de setembre, quan hi ha hagut més volum per aquest mercat, amb 3.318 viatgers i 19.601 pernoctacions.

Aquestes xifres suposen un increment del 43,4% en el nombre de viatgers i del 34% en el nombre de pernoctacions, respecte al mateix període de l’any anterior. El 2022 aquest mercat va tancar l’any amb 10.228 viatgers i 64.784 pernoctacions, xifres superades àmpliament aquest 2023 només amb el període gener-setembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist