13.9 C
Lloret de Mar
Passejant pel camí de ronda (Lloret Turisme)

Lloret Turisme vol debatre amb la ciutadania sobre el futur de la destinació en termes de sostenibilitat

Es presentarà el Pla de Sostenibilitat Turística 2021 - 2024. La convocatòria d’avui és a la sala de plens, a les sis de la tarda, però cal reservar plaça, ja que l’aforament és molt limitat per les mesures anti-Covid.

Passejant pel camí de ronda (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret Turisme convoca la ciutadania, aquesta tarda, per debatre com ha de ser el Pla de sostenibilitat turística que engloba les accions que caldrà dur a terme fins a l’any 2024. La sessió s’adreça a tothom i la intenció és obrir un debat sobre el futur de Lloret en aquest àmbit.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que fa temps que a Lloret s’està fent molta feina en aquest àmbit, tot i que reconeix que encara queda molt per fer. I afegeix que la sostenibilitat no parla només de medi ambient, sinó també de sostenibilitat social o econòmica, entre altres.

“Un municipi turístic sembla que hagi d’estar lluny del que es podria considerar sostenible, però tot el contrari, s’està fent molta feina”

Elizabeth Keegan

Durant el primer trimestre del 2021 s’ha fet una diagnosi per valorar en quin punt es troba Lloret de Mar en termes de sostenibilitat. El que ha obtingut una millor valoració és la conservació de patrimoni cultural.

“Estem molt contents que aquests indicadors i el sistema mètric que ha avaluat el municipi hagi conclòs que en conservació de patrimoni tinguem molt bona nota”

Elizabeth Keegan

Fins ara, ja s’han fet sessions de debat amb el Consell Assessor de Lloret Turisme i la Mesa Empresarial del Turisme. Avui es fa la sessió amb la ciutadania i quedarà pendent, només, una trobada amb diferents tècnics de l’Ajuntament. Després, caldrà decidir quines accions inclou el Pla de Sostenibilitat fins al 2024. Unes accions que s’adequaran als objectius de l’Agenda 2030 que ha marcat l’ONU i, a més, permetran rebre subvencions dels Fons Europeus, que estaran vinculats a termes de sostenibilitat i digitalització.

La convocatòria d’avui és a la sala de plens, a les sis de la tarda, però cal reservar plaça, ja que l’aforament és molt limitat per les mesures anti-Covid. Qui hi estigui interessat, ha d’enviar un correu electrònic a [email protected].

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.