17.2 C
Lloret de Mar
Rubén Aragón, a tota velocitat amb la bicicleta

El lloretenc Rubén Aragón es classifica per al campionat del món en la modalitat Ironman

Es farà l'any 2018, a Sud-Àfrica.

Rubén Aragón, a tota velocitat amb la bicicleta

Darreres Notícies

Dominar tres disciplines esportives com són la natació, el ciclisme i la cursa a peu. Aquest és el repte dels practicants de triatló, un esport olímpic que es basa en la transició de modalitats. Lloret de Mar compta amb un triatleta professional. És Rubén Aragón.

Als seus quasi 30 anys, s’acaba de classificar per al campionat del món en la modalitat d’Ironman, que es disputarà el pròxim 2018, a Sud-Àfrica. L’esportista destaca l’esforç que ha necessitat per assolir la fita i enumera les proves que haurà de passar a la cita mundialista. Aragón assenyala que “han estat 3 anys de molt sacrifici, creure en un mateix i que les lesions et respectin” i afegeix que “aquest mundial consistirà en 1.900 metres de natació, 90 km de bicicleta i 21 km corrent“.

Aragón ve del món de la natació i assegura que li ha costat adaptar-se a la resta de les modalitats que demana el triatló. Fa quatre anys que practica aquest esport, dos d’ells de manera professional.

El triatleta exposa com és un dia qualsevol amb la seva rutina d’entrenaments a Lloret de Mar: “m’aixeco a les 6:30 hores, nedo de 7 a 9 hores, després esmorzo i faig gimnàs durant una hora, més tard descanso una hora i surto a córrer, a la tarda corro o faig bicicleta, depèn del que no hagi fet pel matí“.

Fins ara, Rubén Aragón ha participat a diferents competicions a Hongria, Lanzarote i Portugal, on ha finalitzat entre els vint primers classificats.

spot_img

El + Vist