24.7 C
Lloret de Mar
El presentador del programa 'El vermut'.

Llucià Ferrer: “A Lloret s’hi fan moltes coses, a més d’anar a la platja”

El presentador farà parada amb el seu programa 'El Vermut', de Ràdio Flaixbac, aquest dissabte (12h) a davant del Teatre Municipal de Lloret.

El presentador del programa 'El vermut'.

Darreres Notícies

El programa de ràdio ‘El vermut’ de Llucià Ferrer, a Ràdio Flaixbac, fa parada aquest dissabte a Lloret de Mar. A partir de les 12 del migdia, el programa s’emetrà en directe des de la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre.

El presentador i periodista Llucià Ferrer explica que “parlarem amb els responsables de Lloret per saber què s’hi fa en cultura, l’oferta gastronòmica, lúdica i festiva, perquè a Lloret s’hi poden fer moltes coses a més d’anar a la platja”.

vermut cartell

Els convidats seran l’actriu Ingrid Rubio, i el grup de música Gertrudis, amb les col·laboracions de Irene Montalà i la influencer Renata Zanchi.

Llucià Ferrer afegeix que “el programa em permet descobrir Catalunya, un país sensacional, faig programes a la platja, a la muntanya, a l’interior… i conec gent, pobles i ajuntaments que treballen molt fort”.

El programa ‘El vermut’, que ja ha vingut altres vegades a Lloret, s’emetrà de 12h a 14h aquest dissabte, 13 de maig, des de la plaça del Teatre.

spot_img

El + Vist