31.3 C
Lloret de Mar
Es dos protagonistes de l'obra

Lluís Soler i Xavier Boada, dos amics que acaben enfrontats

Dos vells amics comencen a xerrar de manera inofensiva. A mida que avança la conversa, el to va pujant i acaba desembocant en un joc de postures irreconciliables. Aquest és l’argument de ‘Per un sí o per un no’. Un dels plats forts de la temporada teatral a Lloret de Mar, que portarà aquest dissabte […]

Es dos protagonistes de l'obra

Darreres Notícies

Dos vells amics comencen a xerrar de manera inofensiva. A mida que avança la conversa, el to va pujant i acaba desembocant en un joc de postures irreconciliables. Aquest és l’argument de ‘Per un sí o per un no’. Un dels plats forts de la temporada teatral a Lloret de Mar, que portarà aquest dissabte a la vila dos actors ben coneguts a Catalunya: Lluís Soler (que va ser fa uns anys a la vila pel rodatge de ‘La Ratjada’) i Xavier Boada.

Encarnen els dos únics personatges d’una obra que és sobretot un diàleg de contingut intens sobre l’amistat. Lluís Soler afegeix que l’espectacle “parla de fins a quin punt l’amistat és realment sincera i contundent en el món en què vivim”. El punt de partida de l’obra de teatre és un malentès, que acaba derivant en una conversa en què surten tots els draps bruts d’una relació d’amistat que ve de fa temps. D’aquí ve el títol ‘Per un sí o per un no’.

Lluís Soler assegura que l’obra busca la complicitat i una certa participació de part del públic. En acabar, els espectadors prenen partida per un o altre personatge.

Tot això i molt més és el que oferirà l’espectacle ‘Per un sí o per un no’, que es representa aquest dissabte, 22 de març, a les 21 hores en el teatre de Lloret de Mar. El preu: 15 euros.

spot_img

El + Vist