11.7 C
Lloret de Mar

‘Lo normal’, el nou single de FernandOrellana

La nova cançó, que es publicarà a les plataformes digitals aquest dimarts, presenta una temàtica i una sonoritats diferents al que el cantautor ens té acostumats.

FernandOrellana
FernandOrellana

Darreres Notícies

El lloretenc FernandOrellana ja té a punt un nou single, que es publicarà a totes les plataformes digitals demà dimarts, 31 de gener. Es titula Lo normal, i, tal com ha explicat el cantautor, tracta sobre com ens influeix l’opinió dels altres en la visió que tenim de nosaltres mateixos.

“Lo normal parla sobre com de fàcil és canviar l’opinió d’un mateix sobre un mateix per les opinions de la resta i com de difícil és veure’s bé fins i tot en els bons moments”

FernandOrellana
servicios profesionales jimenez

En la seva nova cançó, FernandOrellana deixa de banda la temàtica de l’amor per explorar nous conceptes i també presenta una sonoritat diferent al que ens tenia acostumats.

“És diferent al que he fet anteriorment, pel que parla i a l’hora de producció té una qualitat de so i una quantitat d’instruments que et generen unes altres vibres”

FernandOrellana

El lloretenc insisteix en què aquest 2023 treballarà de valent fixant-se en el seu objectiu: dedicar-se a la música professionalment.  

spot_img

El + Vist