34.4 C
Lloret de Mar
Un cambrer de l'oci nocturn (Bumper's DIsco)

L’oci nocturn de Lloret sent ‘ràbia’ pel tancament que ha anunciat el Govern a partir de divendres

El sector critica que els han tornat a "carregar el mort" i lamenta que es prenguin males decisions sense tenir-los en compte per a res.

Un cambrer de l'oci nocturn (Bumper's DIsco)

Darreres Notícies

Ràbia. Aquesta és la paraula que escull el sector de l’oci nocturn per definir el que senten després de l’anunci del Procicat d’aquest dimarts, que els obliga a tornar a tancar a partir de divendres i, com a mínim, durant quinze dies.

En concret, hauran de tancar els espais interiors, mentre que les zones a l’aire lliure es podran mantenir obertes. Una mesura, però, que no serveix de res, segons el representant de l’oci nocturn a Lloret, Richard Bentham, que considera que tornen a carregar-los el mort.

“Un cop més, ens tornen a carregar el mort a nosaltres”

Richard Bentham

A més, també hi ha canvis en l’horari: totes les activitats hauran de tancar a les tres de la matinada.

Després de més d’un any tancats, els locals d’oci nocturn es van adequar per tornar a obrir el 21 de juny, amb la despesa que això comporta, i només quinze dies després veuen com han de tornar a baixar les persianes. Richard Bentham lamenta que des de dalt prenen decisions de manera unilateral, sense tenir-los en compte per a res.

“Trobem a faltar que algú ens pregunti abans de prendre decisions així, perquè està prenent decisions gent que està asseguda a la butaca d’un despatx que no té ni idea del que està passant”

Richard Bentham

La decisió es va fer pública ahir dimarts, davant l’augment dels contagis de Covid-19, especialment entre els joves. El representant del sector a Lloret, però, assegura que els macrobrots que hi ha hagut les últimes setmanes no han estat en locals d’oci nocturn, creu que no servirà de res tancar les discoteques i acusa els polítics de prendre males decisions.

“Sembla que políticament dona una bona imatge dir que tanquen l’oci nocturn, però no aconseguiran res, les infeccions seguiran pujant i s’adonaran que nosaltres no tenim cap culpa d’això”

Richard Bentham

L’alcalde, Jaume Dulsat, també és crític amb la manera de prendre decisions per part del Govern català.

“Per part de l’administració podria haver estat més pensat, perquè obrir sense haver vacunat tota la gent usuària de l’oci nocturn, la gent jove, no sé si és el més encertat”

Jaume Dulsat

Inevitablement, el tancament de l’oci nocturn afecta Lloret de Mar, ja que una part de l’oferta de la destinació és el ventall d’oci nocturn.

“Si saps que no pots sortir a fer una copa i sortir a les nits, és restar a la teva oferta i Lloret té una oferta de nivell a les nits, per tant ajudar no ajuda”

Jaume Dulsat

De moment, la mesura es preveu per als propers quinze dies i es prorrogarà o no en funció de com evolucioni la situació epidemiològica. La previsió és que millori perquè ja ha començat la vacunació entre el jovent.

spot_img

El + Vist