24.1 C
Lloret de Mar

L’ocupació laboral i la inseguretat, pilars del programa electoral del PP

Miguel Moreno ha presentat el programa per a les properes eleccions, acompanyat del president popular a Catalunya, Alejandro Fernández.

-

Miguel Moreno ha presentat el programa electoral per a les properes eleccions de maig. A més a més, ja ha anunciat qui seran les cinc primeres persones de la llista del PP: l’exregidor Carlos Passarell, Eva Nadal, Ángel Serrano i Sandra Moreno. Un equip que ell ha definit com a “autèntics professionals de l’empresa, capaços de liderar qualsevol departament i de fer que un equip de treball funcioni de manera eficaç”.

Qui ha acompanyat a Miguel Moreno en l’acte de presentació del que ha anomenat Programa del Pueblo Lloret ‘23 ha estat el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que remarca que la formació popular ha ressorgit amb força a Lloret

“Avui és un dia molt feliç, perquè ja es nota amb l’ambient que el PP torna a Lloret de Mar amb moltíssima força”

Miguel Moreno

El programa electoral del PP és el resultat de moltes reunions amb veïns i empreses del municipi de tots els àmbits, segons apunta Miguel Moreno, que remarca que l’ocupació laboral i la inseguretat són dues de les principals preocupacions de la ciutadania. 

“És el programa que neix dels veïns i hi ha inquietuds prioritàries, com aconseguir l’ocupació laboral plena durant els dotze mesos de l’any i la inseguretat ciutadana”

Miguel Moreno

El programa electoral consta de 17 grans capítols, amb un total de 83 mesures per aplicar amb l’objectiu, segons Miguel Moreno, de “donar solucions reals als problemes reals dels lloretencs”.

El PSC guanya per àmplia majoria les eleccions a Lloret

La dada negativa de la jornada és la participació, que es queda en un 47%, la més baixa de la democràcia en unes municipals.

El Club Futbol Lloret haurà de disputar l’eliminatòria dels millors sisens per assolir l’ascens

Els d'Albert Batllosera s'han quedat a una victòria d'aconseguir l'ascens directe a Superlliga i hauran de jugar l'eliminatòria entre els millors sisens de cada grup.

El lloretenc Sergi Cardona puja a la Primera Divisió de futbol amb Las Palmas

El defensa és el jugador que ha tingut més participació en l'equip aquesta temporada.
- Publicitat -