11.7 C
Lloret de Mar

L’oferta d’activitats a l’aire lliure cada cop té més pes per als visitants

És una de les conclusions de la taula de treball de Lloret Adventure, que aquest 2023 farà un gran sorteig a través d'una campanya digital.

Lloret Adventure (Water Sports Fenals)
Lloret Adventure (Water Sports Fenals)

Darreres Notícies

L’àmplia oferta d’activitats per fer a l’aire lliure cada cop té més pes a l’hora de planificar unes vacances. És una de les conclusions de la taula de treball anual de Lloret Adventure, que es va celebrar fa pocs dies per fer balanç del 2022 i establir un pla d’accions per aquest 2023.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, exposa que una de les principals novetats és que se substituirà el cap de setmana de Dies d’aventura per un gran sorteig a través d’una campanya digital que contribuirà a donar visibilitat a l’oferta del municipi en aquesta àrea.

“Farem un gran sorteig amb una campanya digital per visibilitzar l’oferta i això serà una alternativa perfecta als ‘Dies d’aventura’”

Elizabeth Keegan
Taula de treball de Lloret Adventure (Lloret Turisme)
Taula de treball de Lloret Adventure (Lloret Turisme)

La marca Lloret Adventure aglutina una desena d’empreses de turisme actiu amb l’objectiu de dur a terme una promoció conjunta i consolidar el posicionament de Lloret de Mar com una destinació amb un entorn natural que disposa d’una àmplia oferta d’empreses per gaudir-ne i oferir experiències úniques. Un sector que cada vegada té més importància per als turistes a l’hora d’escollir una destinació.  

“El producte de natura, de gaudir de l’entorn, de l’experiència a l’aire lliure és súper protagonista en les vacances de qualsevol de nosaltres”

Elizabeth Keegan

Lloret Adventure també té previst recuperar una cita que des que va esclatar la pandèmia no s’ha pogut dur a terme: una gran trobada entre les petites empreses que organitzen activitats a l’aire lliure amb les agències i hotels de la destinació, perquè puguin donar a conèixer el seu producte. Una trobada que està prevista per al 3 de maig.

A més a més, entre altres accions de promoció, s’organitzaran noves visites d’influencers i periodistes creadors de contingut a les xarxes socials, perquè coneguin de primera mà aquestes activitats i en facin difusió.

spot_img

El + Vist