14.8 C
Lloret de Mar

L’Oficina de Català de Lloret ofereix formació en línia de llengua catalana

Les trobades de les parelles del Voluntariat per la Llengua són actualment 100% virtuals.

Els alumnes del nivell inicial
Els alumnes del nivell inicial

Darreres Notícies

L’Oficina de Català de Lloret de Mar ofereix formació en línia a través de tutories, des de fa unes setmanes després de detectar “interès” i demanda per part de l’alumnat per rebre classes de català que, fins a mitjans de març, eren bàsicament presencials.

Aquesta situació es dona a Lloret de Mar i a la resta d’oficines del Consorci per a la Normalització Lingüística, que s’ha adaptat a contrarellotge el sistema de formació en línia amb tutoria ara que els alumnes no poden assistir a classes presencials però tenen “interès, temps i capacitat per dedicar-s’hi”.

La directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà, exposa que “no fem classes en línia, sinó que hi ha continguts virtuals als quals els alumnes hi tenen accés i el tutor els va guiant”.

Oficina de Català

Avui dilluns comença el curs amb 25 grups d’alumnes d’arreu de les comarques de Girona, alguns dels quals són de Lloret de Mar. Mentre que aquest dimecres començarà ja el quart període d’inscripcions. Per a més informació i inscripcions, consulteu la plataforma www.parla.cat. També podeu escriure un email a [email protected]

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix formació des del nivell Bàsic 1 fins al de Suficiència 3. La durada és igual que el curs presencial: de tres mesos, que van de l’11 de maig fins al 10 de juliol.

El perfil, segons Cesca Cornellà, és diferent. Els alumnes actuals són persones que necessiten fer un curs de català, les quals compten amb un format en línia “que requereix constància, però que és còmode i flexible”.

La directora de l’Oficina de Català explica que pel que fa a les parelles del Voluntariat per la Llengua la relació i les trobades són actualment 100% virtuals.

Josep Miró i Isabel Contreras (NRLL)
spot_img

El + Vist