1.7 C
Lloret de Mar
Jesús Elias, candidat de la CUP

Lola Moncusi i Jaume Ribera acompanyaran Jesús Elias als primers llocs de la CUP a Lloret de Mar

Tot i que encara està tancant els últims detalls del programa, la formació el centrarà en la voluntat de fomentar la participació ciutadana.

Jesús Elias, candidat de la CUP

Darreres Notícies

Jesús Elias és el candidat de la CUP a Lloret de Mar per a les eleccions del 26 de maig. En els primers llocs l’acompanyaran Lola Moncusi i Jaume Ribera, tal com ha decidit l’assemblea local. Al llarg d’aquesta setmana, es farà pública la resta de la llista.

Jesús Elias, que repeteix com a cap de llista de la formació, és informàtic programador especialitzat en aplicacions per a l’hostaleria i en sistemes, activista i militant de diverses organitzacions de l’esquerra independentista. Tot i així, ell mateix ressalta que l’aposta del partit no és personalista, és a dir, no interessa qui encapçala el projecte, sinó la feina conjunta de l’assemblea.

Tot i que la formació encara no ha fet públic el programa electoral perquè està polint-ne els últims detalls, la candidatura aposta per propostes de participació directa sobre les decisions del consistori, l’elaboració d’un Reglament Orgànic que permeti la ciutadania accés directe als plens, la defensa de l’entorn del municipi i la lluita contra l’especulació urbanística, incentivar l’aplicació de fonts d’energia renovable i l’aplicació de polítiques de tolerància zero en pràctiques sexistes o patriarcals.

En aquestes properes setmanes s’elaborarà i publicarà el codi ètic de la formació, la llista completa de la candidatura i el conjunt de propostes del programa electoral.

Amb Jesús Elias, ja s’ha fet públic el nom de 12 candidats que tenen previst presentar-se a les eleccions de Lloret de Mar: Jaume Dulsat, de Junts per Lloret; Francisco Pastor, del PSC; Jordi Orobitg, d’ERC; Miguel Gracia, de Lloret en Comú; Jordi Hernández, de Ciutadans; Paulino Gracia, de Som Alternativa; Enric Martínez, d’Independents per Lloret; Lluïsa Baltrons, de Força Lloret; Miguel Moreno, del PP; Gabriela Attene, de Podem; i Àlex Maset, del PIAI.

spot_img

El + Vist