Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Jesús Elias, candidat de la CUP

Lola Moncusi i Jaume Ribera acompanyaran Jesús Elias als primers llocs de la CUP a Lloret de Mar

Tot i que encara està tancant els últims detalls del programa, la formació el centrarà en la voluntat de fomentar la participació ciutadana.

Jesús Elias, candidat de la CUP

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Jesús Elias és el candidat de la CUP a Lloret de Mar per a les eleccions del 26 de maig. En els primers llocs l’acompanyaran Lola Moncusi i Jaume Ribera, tal com ha decidit l’assemblea local. Al llarg d’aquesta setmana, es farà pública la resta de la llista.

Jesús Elias, que repeteix com a cap de llista de la formació, és informàtic programador especialitzat en aplicacions per a l’hostaleria i en sistemes, activista i militant de diverses organitzacions de l’esquerra independentista. Tot i així, ell mateix ressalta que l’aposta del partit no és personalista, és a dir, no interessa qui encapçala el projecte, sinó la feina conjunta de l’assemblea.

Tot i que la formació encara no ha fet públic el programa electoral perquè està polint-ne els últims detalls, la candidatura aposta per propostes de participació directa sobre les decisions del consistori, l’elaboració d’un Reglament Orgànic que permeti la ciutadania accés directe als plens, la defensa de l’entorn del municipi i la lluita contra l’especulació urbanística, incentivar l’aplicació de fonts d’energia renovable i l’aplicació de polítiques de tolerància zero en pràctiques sexistes o patriarcals.

En aquestes properes setmanes s’elaborarà i publicarà el codi ètic de la formació, la llista completa de la candidatura i el conjunt de propostes del programa electoral.

Amb Jesús Elias, ja s’ha fet públic el nom de 12 candidats que tenen previst presentar-se a les eleccions de Lloret de Mar: Jaume Dulsat, de Junts per Lloret; Francisco Pastor, del PSC; Jordi Orobitg, d’ERC; Miguel Gracia, de Lloret en Comú; Jordi Hernández, de Ciutadans; Paulino Gracia, de Som Alternativa; Enric Martínez, d’Independents per Lloret; Lluïsa Baltrons, de Força Lloret; Miguel Moreno, del PP; Gabriela Attene, de Podem; i Àlex Maset, del PIAI.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.