19.2 C
Lloret de Mar
Cartell

L’organització espera aplegar entre 400 i 500 participants a la Lloret Night Trail

Les inscripcions ja estan obertes i hi ha apuntades unes 150 persones. La cursa nocturna es disputarà el 13 d'agost, a les deu de la nit.

Cartell

Darreres Notícies

150 persones de Lloret i de fora, sobretot de la província de Barcelona, s’han apuntat ja a la primera edició de la Lloret Night Trail, que tindrà lloc la nit del 13 d’agost. La previsió, però, és arribar als 400 o 500 corredors, segons un dels organitzadors, Eloi Moragues, que a llarg termini espera que la cursa es converteixi en un referent dins del calendari català.

Moragues ha ressaltat que l’objectiu de la prova és poder descobrir l’entorn de muntanya de Lloret i ha afegit que el fet que la cursa es disputi de nit afegeix interès a l’esdeveniment.

La cursa nocturna inclourà dos recorreguts per triar: un de set quilòmetres i un de setze, tots dos amb sortida a l’avinguda de les Alegries i arribada a la plaça de la Vila. L’organització anima a tothom a participar-hi.

La Lloret Night Trail tindrà lloc el 13 d’agost, a partir de les deu de la nit, amb la previsió d’acabar a mitjanit. Els participants hauran de portar un llum frontal, per poder-s’hi veure al córrer.

Per apuntar-se, cal adreçar-se a la pàgina web de l’empresa que l’organitza juntament amb el Consistori, anomenada Wefeel Events. El preu és de quinze o vint euros, en funció del recorregut que s’esculli, i es regalarà una samarreta, una motxilla i una cinta de córrer a tots els participants, a banda d’una medalla per a tothom i trofeus per als guanyadors.

La cursa de muntanya nocturna es complementarà, el mateix 13 d’agost, amb la Fira del Corredor, que s’ubicarà a la plaça de la Vila, amb estands de productes esportius i activitats infantils.

spot_img

El + Vist