10.5 C
Lloret de Mar

L’últim espectacle de la temporada de l’Espai Off canvia d’ubicació i horari: teatre 21:30 hores

'Les dones sàvies', que arriba aquest divendres a Lloret, s'havia de fer a l'Erol, però s'ha canviat l'escenari per no coincidir amb la Lloret Night Shopping.

Les dones sàvies
Les dones sàvies

Darreres Notícies

Les dones sàvies, l’obra que tanca la temporada del Lloret Espai Off, canvia d’ubicació i d’horari. Es farà aquest divendres al teatre municipal, a dos quarts de deu de la nit.

servicios profesionales jimenez

L’espectacle s’havia de fer a l’Erol. El regidor de Cultura, Albert Robert, ha explicat que el canvi ve donat per la coincidència amb la Lloret Night Shopping.

Les dones sàvies és una obra de Molière que els actors catalans Ricard Farré i Enric Cambray han adaptat als nous temps i ofereixen un espectacle més fresc, que manté el to reflexiu, irònic i, sobretot, divertit, de l’original. L’argument, segons Enric Cambray, és el mateix: dues germanes, una que es vol casar i l’altra que vol dedicar-se a les lletres; un pare i una mare que discuteixen per decidir quin volen que sigui el pretendent de la seva filla; un pretendent pedant.

La principal diferència és que el pretendent pedant a l’obra original és un filòsof conegut a l’època de Molière, mentre que els artistes actuals han escollit una figura actual: el senyor Conill. Una altra diferència destacada és que dels tretze personatges de l’obra original, en aquesta versió n’hi ha vuit i els interpreten només dos actors.

Les dones sàvies, que es considera una de les grans sorpreses de la temporada teatral de Barcelona, es podrà veure aquest divendres al vespre a Lloret. Insistim que s’ha canviat la ubicació i l’horari: finalment es farà al teatre municipal, a partir de dos quarts de deu de la nit. Aquest espectacle tanca la temporada de l’Espai Off.

spot_img

El + Vist